“Novinit, samenvloeiing van creativiteit en technische kennis.

Mobielvriendelijk

Alle websites die we maken zijn  volledig aangepast aan mobiele apparaten.  Je  website ziet er geweldig uit op zowel een smartphone en tablet als op een desktop.

Webshop

Een goed werkende webshop vraagt ​​veel voorbereiding. We begeleiden u door dit proces en ondersteunen u met onze ervaring.

SEO

Uw site is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo zorgen we ervoor dat jouw website goed scoort in Google en andere zoekmachines!

Wordpress

De websites die Novinit ontwikkelt zijn uitgerust met WordPress als CMS. WordPress is gebruiksvriendelijk, flexibel en wordt voortdurend verbeterd zodat je website altijd over de nieuwste technieken beschikt.

Belsquare Résidence

Serviced luxeappartementen in Brussel.
Drietalige website.

“Zeer tevreden over het werk van Novinit Webdesign. De aanpak is professioneel met een excellente continue opvolging en we krijgen zelf heel wat positieve reacties van onze internationale klanten die onze site raadplegen.”

Filip Winnepenninckx

General Manager, Belsquare Résidence - Brussel

NovAcec Services SA

Internationaal bedrijf dat onderhoud en reparatie van transformatoren aanbiedt.

“Ik raad Novinit ten zeerste aan voor elk bedrijf dat een website wil maken. Novinit  begrijpt snel de geuite behoeften, wat resulteert in een website die weerspiegelt wat we verwachtten.  Zeer responsief en professioneel!”

Véronique Landrain

General Manager, NovAcec Services SA - Charleroi

Restaurant Volver.

Gereputeerd gastronomisch Restaurant in Serviers-et-Labaume (Uzès – France).

“Novinit luisterde en begreep goed wat we wilden als website voor ons restaurant. Vanaf  start tot oplevering, een goede en opbouwende samenwerking, wat heeft geleid tot een mooi resultaat.
Een verhaal dat nooit echt voorbij is. Novinit blijft voor ons flexibel beschikbaar voor  service en vernieuwingen, zoals werd beloofd. De deur staat altijd open voor  nieuwe ideeën en de brede groeiende visie van ons eigen bedrijf.

Krishna Leger

Chef, Restaurant Volver.

Creation site Seb internet Nimes Uzes